BIG BEN
BIG BEN
Korpa
Da bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj veb stranici, koristimo kolačiće.

FESTINA

Ženski sat Festina F20494/3 pravi je dragulj časovničarstva. Njegovo čelično kućište, ukrašeno cirkonijumom, i visokokvalitetno mineralno staklo čine ga jedinstvenim i ekskluzivnim komadom. Osim toga, njegov čelični remen dodaje dašak sofisticiranosti i elegancije što ga čini savršenim za svaku pril..
12.150 RSD
Muški sat Festina F16820/4 pravo je umetničko djelo. Sa svojim čeličnim kućištem i mineralnim staklom, te čeličnom narukvicom, ovaj sat je primer izvrsnosti u izradi satova.Festina satovi su poznati po svojoj eleganciji i funkcionalnosti, a ovaj model nije izuzetak. Brend se ističe ponudom istaknuto..
15.850 RSD
Elegantan i moderan rose gold Fesina Boyfriend ženski sat od hiruškog čelika, ima mrežastu tanku narukvicu koja je ujedno i glavni trendy detalj na satu. Kućište je prečnika 38mm, a sam brojčanik je u nežnim rose tonovima koji su najboli mogući spoj sa dizajnom i bojom ovog modela. Takodje su dodati..
13.350 RSD
 Ovaj divan komad  nam dolazi iz dobro poznate Chrono Bike kolekcije. Sat sa čelicnim kućištem prečnika 45mm i teget brojčanikom na kome je hronograf. Kaiš je silikonski, mekan u teget boji u skladu sa bojom polja, otporan je na vodu i znoj. Ovaj model možete nositi u svakodnevnim aktivnos..
23.050 RSD
Festina On The SquareFestina Timeless Chronograph Watch je model iz kolekcije koju karakterišu veća kućista pravougaonog oblika. Ovi modeli su sve više popularniji i traženi u svetu modernih i uspešnih muškaraca. Sat ima kućište prečnika 38mm, sa crnim poljem na kome je hronograf koji sa indeksima u..
18.250 RSD
Festina F16759/3 muški sat je visokokvalitetan komad koji kombinuje eleganciju i funkcionalnost u jednom dodatku. Kućište od čelika i mineralnog stakla, zajedno sa čeličnim remenom, čine ga otpornim i izdržljivim satom.Brend Festina prepoznat je po svojoj posvećenosti stalnim tehnološkim inovacijama..
18.250 RSD
Muški sat Festina F16760/1 pravi je dragulj u časovničarstvu. Njegovo čelično kućište i mineralno staklo daju mu izuzetnu robusnost i izdržljivost, dok kožni remen daje dašak sofisticiranosti i elegancije.Festina satovi su prepoznatljivi po savršenoj kombinaciji stila i funkcionalnosti. Svaki model ..
17.050 RSD
Muški sat Festina F20515/1 pravo je umetničko delo. Sa svojim čeličnim kućištem i safirnim kristalom, ovaj sat predstavlja prikaz najvišeg kvaliteta i sofisticiranosti. Dodatno, opremljen je gumenim remenom koji mu daje dašak modernosti i stila. Festina satovi su priznati po tome što su savršen..
20.650 RSD
Festina Boyfriend ženski sat sa prikazom datuma, indeksima od cirkona i rimskim brojevima na 6 i 12h i narukvicom od nerđajućeg čelika.Prečnik kućišta 37mm..
9.650 RSD
Ženski sat Festina F16937/A pravi je dragulj u časovničarstvu. Njegovo čelično kućište i mineralno staklo čine ga izdržljivim i otpornim dodatkom, dok čelični remen dodaje dašak sofisticiranosti i elegancije.Festina satovi poznati su po savršenoj kombinaciji stila i funkcionalnosti. Svaki njihov diz..
12.150 RSD
Ženski sat Festina F16940/C pravi je dragulj u časovničarstvu. Kućište od čelika i mineralnog stakla, u kombinaciji sa čeličnom trakom, čine ga visokokvalitetnim i izdržljivim dodatkom.Festina satovi su poznati po svojoj eleganciji i funkcionalnosti, a ovaj model nije izuzetak. Brend se ističe po to..
12.150 RSD
Sa zadovoljstvom predstavljamo ženski sat Festina F16936/A, pravi dragulj satova koji savršeno kombinuje eleganciju i funkcionalnost. Ovaj sat ima čelično kućište i mineralni kristal, a opremljen je čeličnim remenom koji mu daje sofisticiran i profinjen izgled.U Festini smo ponosni što nudimo istakn..
10.950 RSD
Festina Boyfriend u boji zlata sa zelenim poljem je popularna i vrlo lelpo prihvacena kombinacija kod dama. Indeksi su linearni i daju lep sklad sa narukvicom  Kućište je 36mm, staklo je mineralno. Garancija na mehanizam je dve godine..
14.550 RSD
Ženski sat Festina F20593/1 je pravo umetničko delo u smislu dizajna i funkcionalnosti. Njegovo čelično kućište daje mu jedinstvenu eleganciju i sofisticiranost, što ga čini savršenim dodatkom za svaku priliku.Festina satovi su priznati širom sveta po svojoj prepoznatljivosti i kvalitetu. Brend se i..
16.950 RSD
Stil i klasika pretočeni i spojeni u moderan dizajn. Iz kolekcije "My Swiss Time" nam dolazi sat koji je moguće poneti u svakoj prilici. Akcenat je stavljen na brojčanik u plavo-teget boji i blago zumbanoj koroni tako da mora biti primećen na ruci.  Osim toga, na njemu su linearni indeksi umest..
26.750 RSD
Uz ovaj muški sat atraktivnog dizajna dobijate i vrhunski kvalitet koji se podrazumeva za ovaj brend. Zbog svog izgleda, možemo ga slobodno svrstati u sportsko-elegantne. Čelićno kućiste prečnika od 44mm je sa crnim poljem na kome je hronograf i prikaz za datum. Indeksi su linearni, osim broja 12. N..
17.050 RSD
Muški sat Festina F20378/1 pravo je umetničko delo. Sa svojim čeličnim kućištem i mineralnim staklom, ovaj sat je dokaz izvrsnosti u izradi satova. Osim toga, opremljen je gumenim remenom koji mu daje dašak modernosti i sofisticiranosti.Festina satovi su priznati po tome što su savršen spoj eleganci..
15.850 RSD
Ženski sat Festina Boyfriend u silver tonu. Kućište je od čelika i mineralnog stakla, Indigo plava boja polja sa cirkonima umesto brojeva cini lepu kontrast, ali i preglednost. Ovakav model je zahvalan za uklapanje i možete ga poneti u svakoj prilici. Prečnik kućišta je 37mm, a garancija na mehaniz..
9.650 RSD
Ženski sat Festina F20403/1 pravi je dragulj u časovničarstvu. Kućište od čelika i mineralnog stakla, zajedno sa čeličnom trakom, čine ga visokokvalitetnim i izdržljivim dodatkom.Festina satovi su poznati po svojoj eleganciji i funkcionalnosti, a ovaj model nije izuzetak. Brend se ističe po tome što..
21.950 RSD
Zadovoljstvo je predstaviti vam ženski sat Festina F16937/D, pravi dragulj u satarstvu koji savršeno spaja eleganciju i funkcionalnost. Ovaj sat ima čelično kućište i mineralno staklo, a opremljen je čeličnim remenom koji mu daje sofisticiran i profinjen izgled.Festina satovi su priznati širom sviet..
12.150 RSD
Festina muški sat od hiruškog čelika u silver tonu sa kućištem prečnika 43mm. Hronograf i indeksi su u dvo-tonu plave boje: hronograf sa funkicojom prikaza dana u nedelji, datuma i doba dana su teget boji, dok su linearni indeksi koji predstavljaju sate u svetlo plavoj boji. Ova kombinacija svetle ..
12.150 RSD
Ženski sat Festina F20494/1 pravi je dragulj časovničarstva. Njegovo čelično kućište, ukrašeno cirkonijumom, i visokokvalitetno mineralno staklo čine ga jedinstvenim i ekskluzivnim komadom. Osim toga, njegov čelični remen dodaje dašak sofisticiranosti i elegancije što ga čini savršenim za svaku pril..
14.850 RSD
Još jedan divan komad iz kolekcije Festina Boyfriend u silver sjajnom tonu i sportskom koronom, dok je brojčanik ukrašen elegantnom notom. Ploča je u tamno teget boji sa hronografom i cirkonima u rose gold cine kontrast veoma prijatnu za oko. Prečnik kućišta je 39mm. Mehanizam je kvarcni, a garanci..
21.950 RSD
Festina Ceramic nosi ime zbog svoje keramičke korone crne boje. Ovaj masivan, sportski, muški sat ima hronograf sa prikazom datuma, doba dana i štoperice, i sve  na crnoj podlozi, ali i safirno staklo koje je nemoguće ogrbati. Prečnik kućišta je čak 44mm. Narukvica je od nerđajućeg čelika u sr..
24.250 RSD
Muški sat Festina F20463/2 pravo je umetničko delo. Sa svojim čeličnim kućištem i mineralnim staklom, ovaj sat je dokaz izvrsnosti u izradi satova. Dodatno, opremljen je čeličnom trakom koja mu daje dašak sofisticiranosti i elegancije. Festina satovi su priznati po tome što su savršen spoj eleg..
18.250 RSD
Festina Chrono Sport je savršen izbor za one koji traže idealnu kombinaciju sportskog i funkcionalnog sata. Sa istaknutim dizajnom odličan je izbor za moderne i aktivne ljude. Prečnik kućišta od čak 47mm, na kome je hronograf sa datumom i štopericom, na crnoj pozadini osvežen crvenim detaljima, mor..
21.950 RSD
Nežna boja lavande u polju na kome svetlucaju cirkoni raspoređeni umesto brojeva je odlicno uskladjena kombinacija za dame koje vole svedenost. Sat je sa metalnom narukvicom u silver boji i mineralnim staklom. Prečnik ovog divnog kućišta je 37mm. Garancija na mehanizam je dve godine. ..
9.650 RSD
Ženski sat Festina F20398/1 pravi je dragulj časovničarstva. Kućište od čelika i mineralnog stakla, zajedno sa čeličnom trakom, čine ga visokokvalitetnim i izdržljivim dodatkom.Festina satovi su poznati po svojoj eleganciji i funkcionalnosti, a ovaj model nije izuzetak. Brend se ističe po tome što n..
23.050 RSD
Festina sat.CHRONO BIKE kolekcija.Analogna kvarc mašina.Funkcija hronografa.Prikaz datuma u prozoru.Čelična kutija.Mineralni kristal.Narukvica od smole.W.R. 10 bar = 100 m.Prečnik kućišta 22mm..
22.550 RSD
43.5mm Timeless Festina muški hronograf sa plavim brojčanikom i narukvicom od nerđajućeg čelika...
15.850 RSD
Festina Alegria žesnki kvarcni sat prečnika 36mm. Na prelazu izmedju crne i bele čeka vas siva i sve njene nijanse koje se u polju ovog ombre sata prelamaju. Tanje kućište i sveden dizajn su glavne karakteristike a zbog odličnog odnosa cene i kvaliteta provereno dobrog brenda Festina dajemo visoku p..
10.950 RSD
Festina Womens Blue Boyfriend Collection I ovog puta Festina nas je demantovala misleći da nas ne može iznenaditi novom nijansom ili kombinacijom boja. Spremajući nas za leto i vrele dane, predstavlja nam sat sa brojčanikom u bebi plavoj boji ukrašen svetlucavim cirkonima umesto indeksa i hronografo..
21.950 RSD
Festina Retro je savršen izbor za one koji vole vece satove. Sa prečnikom od 46mm i svojim neobičnim dizajnom brojčanika mora biti primećen čak i na jačem muškom zglobu. Polje je crno na koje je hronograf raspoređen drugačije od onog što smo navikli. U gornjem delu je veći hrono koji pokazuje datum,..
12.150 RSD
Muški Festina sat sa svojim čeličnim kućištem prečnika 45mm i mineralnim staklom, te čeličnim remenom  je dokaz izvrsnosti u dizajnu i kvalitetu koji karakteriše ovaj brend. Festina satovi su savršen izbor za one koji traže idealnu kombinaciju elegancije i funkcionalnosti. Sa istaknutim di..
18.250 RSD
Kućište 34mm Festina analogni ženski sat sa crnim brojčanikom. Kućište i mrežasta narukvica su od nerđajućeg čelika,vodootpornost je do 5atm...
12.150 RSD
Vrlo popularan medju damama. Tajna je u njegovoj velicini kucista koja lepo pristaje na svakom zenskom zglobu. Indeksi u kombinaciji sa cirkonima i rimskim brojevima u rose gold boji su odlicno uklopljeni sa bojom polja koja je nezna, ali primetna. Njegovo čelično kućište i mineralno staklo čine ga ..
9.650 RSD
Sat koji ne moze ostati neprimecen. Uradjen je u  kombinaciji siler i gold boje, sa vecim kucistem precnika 39mm, cija je korona optocena krupnim cirkonima, Samo polje sata je u metalic teget boji sa hronografom postavljenim u dnu koji pokazuju datum, dane u nedelji  i doba dana. Isti su,&..
21.950 RSD
Festina Chrono Sport, ali ovog puta u gold tonu.  Njegovo čelično kućište od 45mm ima hronograf sa funkcijama koje pokazuju dan, datum, doba dana, ali i štopericu koja meri prolazno vreme. Sve ovo, zajedno sa linearnim prikazima, je takođe u gold boji postavljeno je na crnoj pozadini. Čelična m..
24.250 RSD
41mm Festina Swiss made muški sat sa plavim brojčanikom sa prikazom datuma, narukvicom od nerđajućeg čelika i safirnim staklom...
18.250 RSD
Kolekcija Festina Boyfriend je neiscprna kad su u pitanju boje i kombinovanje istih. Sada nas je prijatno iznenadila sa puderastom bojom na brojčaniku, dok cirkoni blago svetlucaju umesto indeksa. Tu je i hronograf sa svojim funkcijama. Prečnik kućišta je 39mm, a korona je sportska, pa za ovaj model..
21.950 RSD
Festina muški multifunkcijski sat sa crnim brojčanikom, srebrnom koronom, kućištem i narukvicom od nerđajućeg čelika.Prečnik kućišta 45mmStaklo: mineralnoMehanizam: kvarcnioVodootpornost: 10m..
12.150 RSD
Predstavaljmo vam model vrhunskog kvaliteta za sve ljubitelje elegancije i modernog dizajna. Svedene je forme, kućišta prečnika 43mmu silver boji i kožnog kaiša crne boje sa kroko radom koji mu dodaje dašak sofisticiranosti i elegancije. Polje u kućištu je, takođe, u crnoj boji, ali u dvo tonu. Za r..
10.050 RSD
Festina Automatic Diver muški sat sa crnim brojčanikom, belim indeksima i kazaljkama i prikazom datuma, prekriven safirnim staklom. Narukvica je od nerđajućeg ćelika srebrne boje. Vodootpornost je 20ATM. Prečnik kućišta 44mm..
28.050 RSD
Festina Modemoiselle čije samo ime kaže, namenjen je damama koje vole eleganciju. Velicina kucista je 37mm, dok je cela korona optočena cirkonima. Polje je u dvo-tonu nežne boje, dok su indeksi raspoređeni tako da se smenjuju naizmenicno rimski brojevi i cirkoni. Staklo je mineralno. Narukvica je m..
12.150 RSD
Festina Alegria, ženski kvarcni sat sa kućištem i narukvicom od nerđajućeg čelika. Polje u boji smaragda na ovom satu sijace kao pravi dragi kamen na vasoj ruci. Indeksi su lilnearni i pregledni. Kuciste je precnika 36mm, a garancija na mehanizam dve godine...
10.950 RSD
Ženski sat Festina F20593/1 je pravo umetničko delo u smislu dizajna i funkcionalnosti. Njegovo čelično kućište daje mu jedinstvenu eleganciju i sofisticiranost, što ga čini savršenim dodatkom za svaku priliku.Festina satovi su priznati širom sveta po svojoj prepoznatljivosti i kvalitetu. Brend se i..
15.850 RSD
Kućište 45mm Festina muški hronograf sa zelenim brojčanikom sa prikazom datuma i srebrnom narukvicom od nerđajućeg čelika...
18.250 RSD
45mm Festina muški hronograf sat sa zelenim brojčanikom, kućištem i narukvicom od nerđajućeg čelika srebrne boje...
20.650 RSD
Muški sat Festina F20515/1 pravo je umetničko delo. Sa svojim čeličnim kućištem i safirnim kristalom, ovaj sat predstavlja prikaz najvišeg kvaliteta i sofisticiranosti. Dodatno, opremljen je gumenim remenom koji mu daje dašak modernosti i stila. Festina satovi su priznati po tome što su savršen..
20.650 RSD
Mesto na kom se sreću elegancija i trend. Veoma popularana kombinacija zlatne i srebrne dovedena je do savršensva sa kućištem u maslinasto zelenoj boji sa koga se prelamaju i svetlucaju cirkoni postavljeni umesto indeksa. Hronogaf sa svojim funkicajama je pečat koji zaokružuje ovu lepu priču. Korona..
21.950 RSD
Festina muški, sportski sat sa srebrnom narukvicom i kucistem. Polje je u teget boji, dok su indeksi i hronograf uradjeni u rose gold boji, sto ovom sprortskom satu daje notu originalnosti i cini ga efektnim na ruci. Hronograf pokazuje datum, dane u nedelji i doba dana. Precnik kucista je 45mm i odl..
12.150 RSD
Predstavljamo vam model vrhunskog kvaliteta za sve ljubitelje elegancije i modernog dizajna. Vrlo je svedene forme, kućišta prečnika 43mm u silver boji i kožnog kaiša braon boje sa kroko radom koji dodaje dašak sofisticiranosti i elegancije. Polje u kućištu  je u beloj boji, ali u dvo tonu. Za..
10.050 RSD
Muški sat Festina F20445/3 pravo je umetničko delo. Sa svojim čeličnim kućištem i mineralnim staklom, ovaj sat je dokaz izvrsnosti u izradi satova. Dodatno, opremljen je čeličnom trakom koja mu daje dašak sofisticiranosti i elegancije.Festina satovi su priznati po tome što su savršen spoj elegancije..
12.150 RSD
Kada je rec o ovom satu, na prvi pogled pomislimo da je klasican zenski sat. Medjutim, osim sto je ceo metalni, on je obogacen i kucistem koje je uradjeno od pozadine u neznoj silver boji, sa indeksima od rimskih brojeva i hronografom u donjem delu  koji pokazuju dane u nedelji, datum i doba da..
12.150 RSD
Festina Alegria je žesnki kvarcni sat sa metalnom narukvicom od nerdjajuceg celika. Boja brojcanika na satu je u Tiffany plavoj nijansi koja je veoma prijatna za oko. LInearni indeksi su pregledni, a samo kuciste je precnika 36mm, i kao takav lepo prijanja na svakom zenskom zglobu.Staklo na satu je ..
10.950 RSD
Nezan i damski! Tanko kuciste uokvireno je rose gold bojom i istim indeksima na beloj pozadini. Narukvica je silver mrezasta  i lako je podesiva. Lepo uskladjeno kuciste precnika 34mm sa narukvicom sirine 18mm daje svedenost ovom modelu i ako izlazi iz Boyfriend kolekcije.Garancija na mehaniza..
12.150 RSD
Muški sat Festina F20560/2 pravo je umetničko delo. Sa svojim čeličnim kućištem i mineralnim staklom, ovaj sat je dokaz izvrsnosti u izradi satova. Dodatno, opremljen je čeličnom trakom koja mu daje dašak sofisticiranosti i elegancije.Festina satovi su priznati po tome što su savršen spoj elegancije..
20.650 RSD
Festina Chrono Sport je savršen izbor za one koji traže idealnu kombinaciju sportskog i funkcionalnog sata. Sa istaknutim dizajnom odličan je izbor za moderne i aktivne ljude. Prečnik kućišta od čak 47mm, na kome je hronograf sa datumom i štopericom na teget pozadini, osvežen metalik plavom bojom u..
21.950 RSD
Festina Swiss Made muški kvarcni sat sa plavim brojčanikom, safirnim staklom otpornim na grebanje i plavom kožnom narukvicomPrečnik: 39mmStaklo: safirnoMehanizam: kvarcniGarancija: 2 godineVodootpornost: 5ATM..
14.550 RSD
Festina On The SquareMuški sat sa četvrtastim kućištem, ali ovoga puta sa metalnom narukvicom od nerđajućeg čelika u silver boji. Masivan sat za muškarce koji vole da prate trendove, ali i koji vole to i da pokažu, jer ovo je model koji svakako privlači pažnju. Kućište prečnika 38mm, sa indeksima i ..
19.450 RSD
Muški sat Festina F20425/3 pravo je umetničko delo. Sa svojim čeličnim kućištem i mineralnim staklom, ovaj sat je dokaz izvrsnosti u izradi satova. Dodatno, opremljen je čeličnom trakom koja dodaje dašak sofisticiranosti i elegancije.Festina satovi su priznati po tome što su savršen spoj elegancije ..
10.050 RSD
Muški sat Festina F20025/3 pravo je umetničko delo kada je u pitanju časovničarstvo. Sa svojim čeličnim kućištem, ovaj sat predstavlja izlog izvrsnosti u dizajnu i funkcionalnosti koja je karakteristika brend Festina.Festina satovi su priznati po tome što su savršen spoj elegancije i praktičnosti. S..
17.250 RSD
Muški sat Festina F20445/2 pravo je umetničko delo. Sa svojim čeličnim kućištem i mineralnim staklom, ovaj sat je dokaz izvrsnosti u izradi satova. Dodatno, opremljen je čeličnom trakom koja mu daje dašak sofisticiranosti i elegancije.Festina satovi su priznati po tome što su savršen spoj elegancije..
12.150 RSD
Festina ženski  hronograf sat sa čokoladnom bojom brojčanika. Okruglo kućište prečnika 38mm ukrašeno je cirkonima po obodu, a čelična narukvica je u dva tona silver i rose gold i to je ono što prvo privlači pažnju kada je ovaj modni dodatak na nečijoj ruci. Kombinacijom modernog dizajnai bespre..
21.950 RSD