BIG BEN
BIG BEN
Korpa
Da bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj veb stranici, koristimo kolačiće.

FOSSIL

FOSSIL
Fossil Riley zenski multifunkcionalni sat u gold boji, sa cirkonima po obodu korone, sa sjajnim i mat detaljima na samoj narukvici.Prečnik kućišta 38mmStaklo: mineralnoMehanizam: kvarcniGarancija: 25 meseci..
18.250 RSD
Fossil Neutra- ženski hronograf sa kućištem od nerđajućeg čelika u boji zlata, sa cirkonima ukrašenom koronom, zelenim brojčanikom sa prikazom datuma i zelenom kožnom narukvicom.Prečnik kućišta 38mmStaklo: mineralnoMehanizam: kvarcniGarancija: 25 meseci..
20.650 RSD
Fossil Carlie ženski sat sa crnim brojčanikom, rose gold kućištem i crnom narukvicom od eko kože. Veoma atraktivnog dizajna.Prečnik sata 28mmStaklo: mineralnoMehanizam: kvarcniGarancija: 25 meseci..
15.850 RSD
Ženstven sat sa dodirom klasike - Jacqueline je kreiran od najfinijih i najluksuznijih materijala. Polirani čelik i rimski brojevi daju finalni izgled.Prečnik kućišta 36mmStaklo: mineralnoMehanizam: kvarcniGarancija: 25 meseci..
19.450 RSD
Fossil ženski sat sa srebrnim brojčanikom sa prikazom datuma i bikolor narukvicom od nerđajućeg čelika.Prečnik kućišta: 35 mmStaklo: mineralnoMehanizam: kvarcniGarancija: 25 meseci..
19.450 RSD
Fossil Tillie ženski kvarcni sat sa crnim brojčanikom, koronom ukrašenom cirkonima, kućištem i narukvicom od nerđajućeg čelika u srebrnoj boji.Prečnik kućišta: 36mmStaklo: mineralnoMehanizam: kvarcniGarancija: 25 meseci..
14.550 RSD
Fossil Scarlette ženski sat sa srebrnim brojčanikom sa prikazom datuma i bikolornom narukvicom od nerđajućeg čelika.Prečnik kućišta: 38 mmStaklo: mineralnoMehanizam: kvarcniGarancija: 25 meseci..
21.950 RSD
Fossil ženski hronograf od nerđajućeg čelika sa srebrnim brojčanikom i malo ukrasnih cirkona.Prečnik stata je 36mmStaklo: mineralnoMehanizam: kvarcniGarancija: 25 meseci..
19.450 RSD
38mm Fossil Scarlette ženski kvarcni sat sa zlatnim brojčanikom sa prikazom datuma, zlatnim kućištem i narukvicom od nerdjajućeg čelika...
21.950 RSD
Fossil Scarllete je kombinacija mat i sjajne gold note, manjeg prečnika od 33mm. Naziv koji nosi govori nam mnogo o njegovom dizajnu koji je i retro i romantičan u isto vreme. Nežan je, ali i lako uočljiv zbog elegantnih cirkona u brojcaniku umesto indeksa, Korona je izrezbarena i naglašena i sve dr..
18.250 RSD
Fossil ženski sat Jesse Three, sa cirkonima na koroni i narukvicom od nerđajućeg čelika ukrašenom cirkonima. Elegantan i veoma lepo dizajniran sat koji će se nositi uvek.Prečnik kućišta: 34 mmStaklo: mineralnoMehanizam: kvarcniGarancija: 25 meseci..
19.450 RSD
Fossil ženski sat sa srebrnim brojčanikom sa prikazom datuma i kućištem i narukvicom od nerđajućeg čelika u boji srebra.Prečnik kućišta: 36 mmStaklo: mineralnoMehanizam: kvarcniGarancija: 25 meseci..
18.250 RSD
Fossil multifunkcijski ženksi sat sa srebrnim brojčanikom i srebrnom narukvicom od nerđajućeg čelika.Prečnik sata je 36mmStaklo: mineralnoMehanizam: kvarcniGarancija: 2 godine..
15.850 RSD
Fossil žesnki hronograf sa srebrnim brojčanikom sa rose gold detaljima, koronom ukrašenom cirkonima i srebrnom narukvicom od nerđajućeg čelika.Prečnik sata je 34mmStaklo: mineralnoMehanizam: kvarcniGarancija: 25 meseci..
15.850 RSD
Nežan, romantičan Fossil Scarllet sat, izrađen u kombinaciji mat silver i gold čelika. Manjeg je prečnika od 33mm, ali je obogaćen bojom roze vina sa cirkonima na mestu indexa i prikazom za datum. Tipičan je vintage dizajn po čemu je ovaj brend inače poznat. Za tanji ženski zglob je odličan izbor, ..
18.250 RSD
Fossil Scarlette Mini ženski rose gold sat od nerđajućeg čelika sa rimskim brojevima, prikazom datuma i cirkonima na koroni.Prečnik kućišta: 32 mmStaklo: mineralnoMehanizam: kvarcniGarancija: 25 meseci..
18.250 RSD
Fossil ženski kvarcni sat sa belim brojčanikom sa prikazom datuma, zlatnim kućištem od nerđajućeg čelika i belom silikonskom narukvicom.Prečnik sata je 36mmStaklo: mineralnoMehanizam: kvarcniGarancija: 25 meseci..
15.850 RSD
Kućište i narukvica u srebrnoj boji savršeno se uklapa u dizajn brojčanika u istoj boji. Prečnik kućišta 34mmStaklo: mineralnoMehanizam: kvarcniGarancija: 2 godine..
18.250 RSD
Fossil analogni ženski sat "Georgia" sa svetlo braon kožnom narukvicom i silver detaljima.Prečnik kućišta: 32 mmStaklo: mineralnoMehanizam: kvarcniGarancija: 25 meseci..
13.350 RSD
Na velika vrata nam se vraćaju satovi četvrtastog kućišta koji su nekada bili vrlo popularni. Fossil Raquel je pravi predstavnik takvih modela. Mali, ženski sat koji odiše elegancijom i jednostavnošću, četvrtastog kućišta i pletene natukvice u dvo tonu silver boje - mat i sjajne, vrlo mekane i prija..
26.750 RSD
Kućište od nerđajućeg čelika u silver boji  sa cirkonima pravi je dodatak vašem stajlingu.Prečnik kućišta: 38 mmStaklo: mineralnoMehanizam: kvarcniGarancija: 25 meseci..
20.650 RSD
Fossil ženski multifunction roze gold sat sa cirkonima na koroni i narukvicom od nerđajućeg čelika.Prečnik sata je 37mmStaklo: mineralnoMehanizam: kvarcniGarancija: 25 meseci..
20.650 RSD
28mm Carlie Mini Fossil ženski sat ima sedefni brojčanik, koronu ukrašenu cirkonima i dvobojnu narukvicu od nerđajućeg čelika...
19.450 RSD
Fossil Neutra ženski sat u silver i roze gold kobinaciji od nerđajućeg čelika sa koronom ukrašenom cirkonima.Prečnik kućišta: 36 mmStaklo: mineralnoMehanizam: kvarcniGarancija: 25 meseci..
21.950 RSD
Kućište od nerđajućeg čelika u gold boji sa cirkonima i bikolor narukvicom pravi je dodatak vašem stajlingu.Prečnik kućišta 38mmStaklo: mineralnoMehanizam: kvarcniGarancija: 25 meseci..
20.650 RSD
Carlie Fossil ženski kvarcni sat od nerđajućeg čelika u srebrnoj boji sa cirkonimaPrečnik kućišta: 35 mmStaklo: mineralnoMehanizam: kvarcniGarancija: 25 meseci..
18.250 RSD
Kućište i narukvica u roze boji savršeno se uklapa u dizajn brojčanika u istoj boji.  Uklopiv je uz sve stilove što ga čini neizostavnim delom vaše odevne kombinacije. Prečnik kućišta 32mmStaklo: mineralnoMehanizam: kvarcniGarancija: 2 godine..
15.850 RSD
Fossil Scarlette Mini ženski bikolor sat od nerđajućeg čelika sa rimskim brojevima, prikazom datuma i cirkonima na koroni.Prečnik kućišta: 32 mmStaklo: mineralnoMehanizam: kvarcniGarancija: 25 meseci..
19.450 RSD
Fossil Neutra ženski hronograf sa sedefnim braon brojčanikom, rose gold koronom ukrašenom cirkonima i rose gold narukvicom od nerđajućeg čelika.Prečnik kućišta: 36mmStaklo: mineralnoMehanizam: kvarcniGarancija: 25 meseci..
21.950 RSD
Fossil Carlie ženski kvarcni sat sa belim brojčanikom i zlatnim kućištem i narukvicom od nerđajućeg čelika.Prečnik sata je 30mmStaklo: mineralnoMehanizam: kvarcniGarancija: 25 meseci..
19.450 RSD
34mm Fossil Karli ženski sat sa belim sedefnim brojčanikom, cirkonima na rose gold koroni i dvobojnoj narukvici od nerđajućeg čelika...
15.850 RSD
Fossil elegantan ženski sat u roze gold boji sa braon brojčanikom ukrašenim cirkonima i prikazom datuma.Prečnik kućišta: 32 mmStaklo: mineralnoMehanizam: kvarcniGarancija: 25 meseci..
18.250 RSD
Fossil Neutra ženski srebrni hronograf od nerđajućeg čelika sa koronom ukrašenom cirkonima.Prečnik kućišta: 36 mmStaklo: mineralnoMehanizam: kvarcniGarancija: 25 meseci..
21.950 RSD
30mm Fossil žesnski sat sa srebrnim brojčanikom sa zlatnim detaljima i bikolornom narkuvicom od nerđajućeg čelika...
15.850 RSD
Fossil Eevie multifunkcionalni ženski sat sa plavim brojčanikom, koronom ukrašenom cirkonima i kućištem i narukvicom od nerđajućeg čelika u silver boji.Prečnik sata je 36mmStaklo: mineralnoMehanizam: kvarcniGarancija: 25 meseci..
15.850 RSD
Fossil Jacqueline elegantan ženski sat u roze gold boji, sa roze gold poljem i rimskim brojevima. Narukvica je krupnije pletena, sam model je slim i jako atraktivan.Prečnik sata je 36mmVodootpornost: 5ATMStaklo: mineralnoMehanizam: kvarcni..
19.450 RSD
Showing 1 to 36 of 36 (1 Pages)
Filtriraj proizvode