BIG BEN
BIG BEN
Korpa
Da bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj veb stranici, koristimo kolačiće.

FOSSIL

FOSSIL
Fossil ogrlica je izrađena od najfinijeg nerđajućeg čelika u roze gold tonu, sa priveskom u obliku diska i sedef kružićima. Sigurno će Vam privući pažnju svojim elegantnim dizajnom i prefinjenim detaljima.Dužina ogrlice: 45cm..
7.150 RSD
Fossil ženska ogrlica od nerđajućeg čelika u zlatnoj boji, sa ovalnim medaljon priveskom koji se otvara i koji ima prostor za stavljanje slike drage osobe. Dužina ogrlice 40 + 5,1 cm.Veličina medaljona: 17x20mm..
7.150 RSD
Ženska ogrlica brenda Fossil iz dva dela, izrađena je od nerđajućeg čelika u boji roze zlata. Upotpunjena je manjim i većim priveskom u obliku srca. Manji privezak je u roze gold boji, dok je veći optočen cirkonima po obodu i sedefom u sredini.Dužina ogrlice je 40,6 + 5,1cm..
6.750 RSD
Fossil ženska ogrlica od nerdjajućeg čelika sa privescima u obliku srca u tri boje: roze gold, silver (sa cirkonima) i gold. Sama ogrlica je vrlo diskretna i može se nositi u svim prilikama. Fossil je visokokvalitetan nakit koji ćete nositi dugi niz godina. Na krajevima ogrlice se nalaze ekstenzije ..
7.950 RSD
Fossil ženska ogrlica od nerđajućeg čelika u silver boji, sa disk priveskom koji je ukrašen sedefom i cirkonima.Dužina ogrlice je 40cm..
6.750 RSD
Fossil ženska oglica od nerđajućeg čelika u zlatnoj boji, sa priveskom u obliku srca od zelenog malahita i dodatnim priveskom sa belim cirkonom, koji diskretno svetluca i daje dozu glamura samoj ogrlici.Dužina ogrlice je 46cm..
5.450 RSD
Ženska Fossil ogrlica izrađena od kvalitetnog nerđajućeg čelika u boji zlata, sa disk priveskom koji je pogodan za gravuru.Dužina ogrlice je 42cm..
4.750 RSD
Fossil nežna, ženska ogrlica od nerđajućeg čelika u zlatnoj boji, sa priveskom neobičnog oblika, koji je optočen sedefnim mozaikom i cirkonima po obodu. Preovladavaju tople boje.Dužina ogrlice: 47cm..
6.750 RSD
Fossil ženska ogrlica izrađena od kvalitetnog nerđajućeg čelika u gold boji, sa okruglim priveskom od sedefa i dodatnim diskretnim detaljima koji je dodatno krase.Dužina ogrlice je 55cm..
7.150 RSD
Ženska Fossil ogrlica, izrađena od kvalitetnog nerđajućeg čelika u silver boji, sa priveskom koji se sastoji od većeg i manjeg obruča nepravilnog oblika sa diskretnim cirkonima. Oba priveska spaja alka manje dimenzije.Dužina ogrlice: 43,2 + 5,1 cm..
5.450 RSD
Showing 1 to 10 of 10 (1 Pages)
Filtriraj proizvode