BIG BEN
BIG BEN
Korpa
Da bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj veb stranici, koristimo kolačiće.

FOSSIL

FOSSIL
Fossil ženska narukvica od nerđajućeg čelika u boji roze zlata, sa vise segmenata od sedefa i cirkona. Idealna za kombinovanje.Dužina narukvice je 19cm..
7.850 RSD
Fossil ženska, čvrsta narukvica od nerđajućeg čelika u silver boji, sa pravilno raspoređenim cirkonima, koji daju nakitu dodatni glamur. Prečnik narukvice je 6cm..
6.750 RSD
Fossil ženska narukvica od nerđajućeg čelika u zlatnoj boji sa sedefnim priveskom u obliku kruga i diskretnim gold detaljima po ivicama priveska.Narukvica je pogodna za lako, samostalno stavljanje na zglob...
5.450 RSD
Fossil ženska narukvica od nerđajućeg čelika u boji zlatai sa cirkonima i sedefnim detaljima. Minimalistička i veoma elegantna.Dužina narukvice je 19cm..
7.150 RSD
Ženska čvrsta Fossil narukvica od nerđajućeg čelika sa cirkonima u roze gold boji. Elegantna i prefinjena..
6.750 RSD
Ženska narukvica brenda Fossil. Karakteriše je boja  zlata, kao i krupne karike neobičnog oblika, pa ovaj model izgleda veoma atraktivno, a za one hrabrije dame koje vole krupan nakit i pogodan za svakodnevno nošenje. Dužina narukvice je 21 cm..
10.850 RSD
Elegantna i nežna ženska narukvica brenda Fossil u zlatnoj boji. Zapravo je čine dve narukvice od kojih je jedna tanana, dok je druga sačinjena od nanizanih perlica, pa takva podseća na nežnu brojanicu. Ovaj model možete nositi u svako doba dana i u svakoj prilici. Lako se uklapa u sve trendove i s..
7.150 RSD
Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)
Filtriraj proizvode