BIG BEN
BIG BEN
Korpa
Da bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj veb stranici, koristimo kolačiće.

FOSSIL

FOSSIL
Fossil minđuše od nerđajućeg čelika u zlatnoj boji, sa pletenim radom po obodu i sedefom u sredini.Prečnik minđuša je 10mm..
5.450 RSD
Fossil viseće midjuše od nerđajućeg čelika u boji srebra. Interesantnog dizajna, svedene i elegantne. Minđuše koje se uklapaju u svaki stil...
5.450 RSD
Fossil minđuše od nerđajućeg čelika u boji srebra, sa cirkonima na obodu.Veoma nosiv modelPrečnik 12mm..
4.750 RSD
Fossil slim minđuše od nerđajućeg čelika sa sedefnim mozaikom i cirkonima na obodu.Prečnik minđuša je 10mm..
5.450 RSD
Fossil ženske slim minđuše od nerđajućeg čelika u boji roze zlata sa sedefom i cirkonima.Prečnik minđuša je 10mm..
6.750 RSD
Fossil viseće minđuše veoma atraktivnog dizajna, sačinjene od dve karike- veće i manje, od kojih je jedna optočena cirkonima koji je krase.Dužina minđuša je 40mm..
8.450 RSD
Fossil ženska narukvica od nerđajućeg čelika u boji zlatai sa cirkonima i sedefnim detaljima. Minimalistička i veoma elegantna.Dužina narukvice je 19cm..
7.150 RSD
Fossil ženska narukvica od nerđajućeg čelika u boji roze zlata, sa vise segmenata od sedefa i cirkona. Idealna za kombinovanje.Dužina narukvice je 19cm..
7.850 RSD
Fossil ženska, čvrsta narukvica od nerđajućeg čelika u silver boji, sa pravilno raspoređenim cirkonima, koji daju nakitu dodatni glamur. Prečnik narukvice je 6cm..
6.750 RSD
Ženska čvrsta Fossil narukvica od nerđajućeg čelika sa cirkonima u roze gold boji. Elegantna i prefinjena..
6.750 RSD
Fossil ženska narukvica od nerđajućeg čelika u zlatnoj boji sa sedefnim priveskom u obliku kruga i diskretnim gold detaljima po ivicama priveska.Narukvica je pogodna za lako, samostalno stavljanje na zglob...
5.450 RSD
Ženska ogrlica brenda Fossil iz dva dela, izrađena je od nerđajućeg čelika u boji roze zlata. Upotpunjena je manjim i većim priveskom u obliku srca. Manji privezak je u roze gold boji, dok je veći optočen cirkonima po obodu i sedefom u sredini.Dužina ogrlice je 40,6 + 5,1cm..
6.750 RSD
Fossil nežna, ženska ogrlica od nerđajućeg čelika u zlatnoj boji, sa priveskom neobičnog oblika, koji je optočen sedefnim mozaikom i cirkonima po obodu. Preovladavaju tople boje.Dužina ogrlice: 47cm..
6.750 RSD
Fossil ženska ogrlica od nerđajućeg čelika u silver boji, sa disk priveskom koji je ukrašen sedefom i cirkonima.Dužina ogrlice je 40cm..
6.750 RSD
Fossil ženska ogrlica izrađena od kvalitetnog nerđajućeg čelika u gold boji, sa okruglim priveskom od sedefa i dodatnim diskretnim detaljima koji je dodatno krase.Dužina ogrlice je 55cm..
7.150 RSD
Ženska Fossil ogrlica, izrađena od kvalitetnog nerđajućeg čelika u silver boji, sa priveskom koji se sastoji od većeg i manjeg obruča nepravilnog oblika sa diskretnim cirkonima. Oba priveska spaja alka manje dimenzije.Dužina ogrlice: 43,2 + 5,1 cm..
5.450 RSD
Fossil ženska oglica od nerđajućeg čelika u zlatnoj boji, sa priveskom u obliku srca od zelenog malahita i dodatnim priveskom sa belim cirkonom, koji diskretno svetluca i daje dozu glamura samoj ogrlici.Dužina ogrlice je 46cm..
5.450 RSD
Fossil ogrlica je izrađena od najfinijeg nerđajućeg čelika u roze gold tonu, sa priveskom u obliku diska i sedef kružićima. Sigurno će Vam privući pažnju svojim elegantnim dizajnom i prefinjenim detaljima.Dužina ogrlice: 45cm..
7.150 RSD
Ženska Fossil ogrlica izrađena od kvalitetnog nerđajućeg čelika u boji zlata, sa disk priveskom koji je pogodan za gravuru.Dužina ogrlice je 42cm..
4.750 RSD
Fossil ženska ogrlica od nerdjajućeg čelika sa privescima u obliku srca u tri boje: roze gold, silver (sa cirkonima) i gold. Sama ogrlica je vrlo diskretna i može se nositi u svim prilikama. Fossil je visokokvalitetan nakit koji ćete nositi dugi niz godina. Na krajevima ogrlice se nalaze ekstenzije ..
7.950 RSD
Showing 1 to 20 of 20 (1 Pages)
Filtriraj proizvode