BIG BEN
BIG BEN
Korpa
Da bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj veb stranici, koristimo kolačiće.

2JEWELS

2JEWELS
2 jewels narukvica od od kvalitetnog nerđajućeg čelika u srebrnoj boji, sa visećim priveskom "drvo života", ukrašeno belim kristalima.Prečnik priveska je 1,5 cm, a dužina same narukvice je 20 cm..
2.650 RSD
2 jewels obruč narukvica od od kvalitetnog nerđajućeg čelika, u crnoj boji. Veoma je efektna zbog boje i cirkona ravnomerno raspoređenih duž cele narukvice.Prečnik narukvice je 6 cm..
3.250 RSD
2 jewels obruč narukvica od od kvalitetnog nerđajućeg čelika, u srebrnoj boji. Veoma je efektna zbog  cirkona ravnomerno raspoređenih duž cele narukvice.Prečnik narukvice je 6 cm..
4.650 RSD
2 jewels narukvica italijanskog brenda iz Milana izradjena je od belih akrilnih bisera kroz koju se naizmenicno pojavljuju gold detalji od kvalitetnog nerđajućeg čelika. Dva viseca priveska u obliku polumeseca ispunjena cirkonima, veličine 1 cm dodatno daju trendy izgled ovom nakitu.Duzina ..
3.850 RSD
2 jewels narukvica poznatog italijanskog brenda iz Milana izradjena je od od kvalitetnog nerđajućeg čelika u gold boji, a glavni detalj je viseci privezak "drvo života", utisnut u gold krug oivicen okruglim belim cirkonima. Vrlo jaka poruka i simbolika stoji u privesku ove narukvice, pa je zbog to..
3.150 RSD
2 jewels narukvica od od kvalitetnog nerđajućeg čelika u srebrnoj boji sa visećim priveskom "drvo života" u roze gold tonu. Narukvica nema kopcu, već se prilagođava Vašem zglobu. Zbog poruke koju nosi idealna je kao poklon.Prečnik priveska je 1,5 cm.Garancija na nakit je dve godine...
3.150 RSD
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)
Filtriraj proizvode