BIG BEN
BIG BEN
Korpa
Da bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj veb stranici, koristimo kolačiće.

2JEWELS

2JEWELS
2 jewels narukvica italijanskog brenda iz Milana izradjena je od belih akrilnih bisera kroz koju se naizmenicno pojavljuju gold detalji od kvalitetnog nerđajućeg čelika. Dva viseca priveska u obliku polumeseca ispunjena cirkonima, veličine 1 cm dodatno daju trendy izgled ovom nakitu.Duzina ..
3.850 RSD
2 jewels narukvica poznatog italijanskog brenda iz Milana izradjena je od od kvalitetnog nerđajućeg čelika u gold boji, a glavni detalj je viseci privezak "drvo života", utisnut u gold krug oivicen okruglim belim cirkonima. Vrlo jaka poruka i simbolika stoji u privesku ove narukvice, pa je zbog to..
3.150 RSD
2 jewels narukvica od od kvalitetnog nerđajućeg čelika u srebrnoj boji sa visećim priveskom "drvo života" u roze gold tonu. Narukvica nema kopcu, već se prilagođava Vašem zglobu. Zbog poruke koju nosi idealna je kao poklon.Prečnik priveska je 1,5 cm.Garancija na nakit je dve godine...
3.150 RSD
2 jewels narukvica od od kvalitetnog nerđajućeg čelika u srebrnoj boji, sa visećim priveskom "drvo života", ukrašeno belim kristalima.Prečnik priveska je 1,5 cm, a dužina same narukvice je 20 cm..
2.650 RSD
2 jewels obruč narukvica od od kvalitetnog nerđajućeg čelika, u crnoj boji. Veoma je efektna zbog boje i cirkona ravnomerno raspoređenih duž cele narukvice.Prečnik narukvice je 6 cm..
3.250 RSD
2 jewels obruč narukvica od od kvalitetnog nerđajućeg čelika, u srebrnoj boji. Veoma je efektna zbog  cirkona ravnomerno raspoređenih duž cele narukvice.Prečnik narukvice je 6 cm..
4.650 RSD
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)
Filtriraj proizvode