BIG BEN
BIG BEN
Korpa
Da bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj veb stranici, koristimo kolačiće.

LUCA BARRA

LUCA BARRA
Luca Barra obruč narukvica od od kvalitetnog nerđajućeg čelika, u zlatnoj boji. Veoma je efektna zbog  kristala ravnomerno raspoređenih duž cele narukvice.Prečnik narukvice je 6 cm..
3.650 RSD
Ženska narukvica Italijanskog brenda Luca Barra. Izrađena je od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika u silver tonu, sa priveskom "srce" i dodatnim privescima i cirkonima koji je krase. Pogodna za svakodnevno nošenje.Dužina narukvice je 19cmVeličina priveska: 1cm..
2.750 RSD
Luca Barra obruč narukvica od od kvalitetnog nerđajućeg čelika, u srebrnoj boji. Veoma je efektna zbog  cirkona ravnomerno raspoređenih duž cele narukvice.Prečnik narukvice je 6 cm..
3.250 RSD
Ženska narukvica Italijanskog brenda Luca Barra. Izrađena je od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika u silver tonu, sa priveskom "drvo života" i dodatnim privescima i cirkonima koji je krase. Pogodna za svakodnevno nošenje.Dužina narukvice je 19cmVeličina priveska: 2cm..
3.000 RSD
Luca Barra narukvica od belih akrilnih bisera i detaljima u boji srebra od kvalitetnog nerđajućeg čelika. Privezak je u obliku kruga sa cirkonomDužina same narukvice je 20 cm...
2.350 RSD
Ženska narukvica Italijanskog brenda Luca Barra. Izrađena je od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika u silver tonu, sa priveskom "srce" i dodatnim privescima i cirkonima koji je krase. Pogodna za svakodnevno nošenje.Dužina narukvice je 19cmVeličina priveska: 1cm..
3.000 RSD
Ženska narukvica Italijanskog brenda Luca Barra. Izrađena je od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika u silver tonu, sa priveskom "beskonačnost" i dodatnim privescima i cirkonima koji je krase. Pogodna za svakodnevno nošenje.Dužina narukvice je 19cmVeličina priveska: 1,5cm..
2.750 RSD
Luca Barra narukvica od od kvalitetnog nerđajućeg čelika u srebrnoj boji, sa kristalima u obliku kruga, kapljice i pravougaonika. Dužina same narukvice je 20 cm..
3.650 RSD
Ženska narukvica Italijanskog brenda Luca Barra. Izrađena je od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika u silver tonu, sa priveskom "zvezda" i dodatnim privescima i cirkonima koji je krase. Pogodna za svakodnevno nošenje.Dužina narukvice je 19cmVeličina priveska: 1cm..
2.750 RSD
LUCA BARRA obruč narukvica od od kvalitetnog nerđajućeg čelika, u zlatnoj boji. Veoma je efektna zbog  cirkona ravnomerno raspoređenih duž cele narukvice.Prečnik narukvice je 6 cm..
2.750 RSD
Ženska narukvica Italijanskog brenda Luca Barra. Izrađena je od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika u silver tonu, sa priveskom "srce" i dodatnim privescima i cirkonima koji je krase. Pogodna za svakodnevno nošenje.Dužina narukvice je 19cmVeličina priveska: 1,5cm..
3.000 RSD
Luca Barra obruč narukvica od od kvalitetnog nerđajućeg čelika, u srebrnoj boji sa natpisom "FOREVER SISTER"Prečnik narukvice je 6 cm..
2.350 RSD
Ženska narukvica Italijanskog brenda Luca Barra. Izrađena je od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika u silver tonu, sa priveskom "detelina" i dodatnim privescima i cirkonima koji je krase. Pogodna za svakodnevno nošenje.Dužina narukvice je 19cmVeličina priveska: 1,5 cm..
2.750 RSD
Luca Barra obruč narukvica od od kvalitetnog nerđajućeg čelika, u silver boji, sa ugraviranim natpisom "DO WHAT YOU LOVE".Prečnik narukvice je 6 cm..
2.350 RSD
Ženska narukvica Italijanskog brenda Luca Barra. Izrađena je od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika u kombinaciji silver i gold boje, sa priveskom "detelina" i dodatnim privescima i cirkonima koji je krase. Pogodna za svakodnevno nošenje.Dužina narukvice je 19cmVeličina priveska: 1,5cm..
3.250 RSD
Luca Barra obruč narukvica od od kvalitetnog nerđajućeg čelika, u silver boji. Veoma je efektna zbog natpisa koji glasi "BEST FRIENDS"Prečnik narukvice je 6 cm..
2.350 RSD
Ženska narukvica Italijanskog brenda Luca Barra. Izrađena je od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika u silver tonu, sa priveskom "leptir" i dodatnim privescima i cirkonima koji je krase. Pogodna za svakodnevno nošenje.Dužina narukvice je 19cmVeličina priveska: 1 cm..
2.750 RSD
Showing 1 to 17 of 17 (1 Pages)
Filtriraj proizvode