BIG BEN
BIG BEN
Korpa
Da bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj veb stranici, koristimo kolačiće.

LUCA BARRA

Luca Barra minđuše od nerđajućeg čelika u srebrnoj boji. Viseće minđuše sa dva kruga spojena kristalima po sredini. Dužina minđuša je 3 cm..
2.250 RSD
LUCA BARRA minđuše od nerđajućeg čelika u srebrnoj boji. Manje minđuse u obliku zvezde, sa cirkonom.Prečnik minđuša je 1cm..
1.500 RSD
Ženska narukvica Italijanskog brenda Luca Barra. Izrađena je od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika u silver tonu, sa priveskom "beskonačnost" i dodatnim privescima i cirkonima koji je krase. Pogodna za svakodnevno nošenje.Dužina narukvice je 19cmVeličina priveska: 1,5cm..
2.750 RSD
Ženska narukvica Italijanskog brenda Luca Barra. Izrađena je od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika u silver tonu, sa priveskom "zvezda" i dodatnim privescima i cirkonima koji je krase. Pogodna za svakodnevno nošenje.Dužina narukvice je 19cmVeličina priveska: 1cm..
2.750 RSD
Ženska narukvica Italijanskog brenda Luca Barra. Izrađena je od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika u silver tonu, sa priveskom "srce" i dodatnim privescima i cirkonima koji je krase. Pogodna za svakodnevno nošenje.Dužina narukvice je 19cmVeličina priveska: 1,5cm..
3.000 RSD
Ženska narukvica Italijanskog brenda Luca Barra. Izrađena je od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika u silver tonu, sa priveskom "detelina" i dodatnim privescima i cirkonima koji je krase. Pogodna za svakodnevno nošenje.Dužina narukvice je 19cmVeličina priveska: 1,5 cm..
2.750 RSD
Ženska narukvica Italijanskog brenda Luca Barra. Izrađena je od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika u kombinaciji silver i gold boje, sa priveskom "detelina" i dodatnim privescima i cirkonima koji je krase. Pogodna za svakodnevno nošenje.Dužina narukvice je 19cmVeličina priveska: 1,5cm..
3.250 RSD
Ženska narukvica Italijanskog brenda Luca Barra. Izrađena je od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika u silver tonu, sa priveskom "leptir" i dodatnim privescima i cirkonima koji je krase. Pogodna za svakodnevno nošenje.Dužina narukvice je 19cmVeličina priveska: 1 cm..
2.750 RSD
Ženska narukvica Italijanskog brenda Luca Barra. Izrađena je od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika u silver tonu, sa priveskom "srce" i dodatnim privescima i cirkonima koji je krase. Pogodna za svakodnevno nošenje.Dužina narukvice je 19cmVeličina priveska: 1cm..
2.750 RSD
Ženska narukvica Italijanskog brenda Luca Barra. Izrađena je od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika u silver tonu, sa priveskom "drvo života" i dodatnim privescima i cirkonima koji je krase. Pogodna za svakodnevno nošenje.Dužina narukvice je 19cmVeličina priveska: 2cm..
3.000 RSD
Ženska ogrlica izrađena od kvalitetnog nerđajućeg čelika, u boji srebra...
2.150 RSD
Ženska ogrlica izrađena od kvalitetnog nerđajućeg čelika, u boji srebra sa privescima u obliku kockica i krugova  čine ovaj model pogodan za svakodnevno nošenje...
4.000 RSD
Ženska ogrlica izrađena od kvalitetnog nerđajućeg čelika, u gold boji sa  priveskom detelina...
3.650 RSD
Ženska ogrlica izrađena od kvalitetnog nerđajućeg čelika, u boji srebra sa priveskom drvo života...
3.000 RSD
Ženska ogrlica izrađena od kvalitetnog nerđajućeg čelika, u boji srebra sa priveskom u obliku drvo života...
2.750 RSD
Ženska ogrlica izrađena od kvalitetnog nerđajućeg čelika, u gold boji sa  priveskom srce...
3.650 RSD
Ženska ogrlica izrađena od kvalitetnog nerđajućeg čelika, u boji srebra upotpunjena nizom belih kristala...
3.250 RSD
Ženska ogrlica izrađena od kvalitetnog nerđajućeg čelika, u boji srebra sa priveskom detelina i cirkonima...
3.000 RSD
Ženska ogrlica izrađena od kvalitetnog nerđajućeg čelika, u boji srebra upotpunjena privescima u obliku krugova i belih cirkona...
3.250 RSD
Ženska ogrlica izrađena od kvalitetnog nerđajućeg čelika, u boji srebra sa priveskom drvo života i cirkonima...
3.000 RSD
Ženska ogrlica izrađena od kvalitetnog nerđajućeg čelika, u boji srebra sa interesantnim detaljima cine ovaj model atraktivnim. Duzina 40 + 5 cm...
3.000 RSD
Ženska ogrlica izrađena od kvalitetnog nerđajućeg čelika, u boji srebra sa priveskom srce i cirkonima...
3.000 RSD
Ženska ogrlica izrađena od kvalitetnog nerđajućeg čelika, u boji srebra ukrašena cirkonima...
3.650 RSD
Ženska ogrlica izrađena od kvalitetnog nerđajućeg čelika, u boji srebra sa priveskom srce i cirkonima...
2.150 RSD
Ženska ogrlica izrađena od kvalitetnog nerđajućeg čelika, u boji srebra. Dužina 40 cm...
3.650 RSD
Ženska ogrlica izrađena od kvalitetnog nerđajućeg čelika, u boji srebra sa priveskom detelina i belim biserom čine ovaj model pogodan za svakodnevno nošenje...
3.000 RSD
Ženska ogrlica izrađena od kvalitetnog nerđajućeg čelika, u boji srebra sa dva lanćića i priveskom...
2.750 RSD
Ženska ogrlica izrađena od kvalitetnog nerđajućeg čelika, sa priveskom detelina u boji srebra. Dužina 50 cm...
3.000 RSD
Ženska ogrlica izrađena od kvalitetnog nerđajućeg čelika, u boji srebra sa priveskom srce i belim biserom čine ovaj model pogodan za svakodnevno nošenje...
3.000 RSD
Ženska ogrlica izrađena od kvalitetnog nerđajućeg čelika, u boji srebra sa dva lanćića i priveskom detelina...
2.750 RSD
Showing 1 to 30 of 30 (1 Pages)